09
04/2010
1

0409

még Milánó

kedden este elmentünk apritivozni. Ez abból áll, h mindenki befizet 8 eurót és van egy svédasztal, ahonnan mindenki annyit eszik, amennyit akar. Plusz kapunk egy általunk választott koktélt. Nagyon bekajáltunk, volt mindenféle étek: tészták mindenféle formában és mindenféle szószokkal, pizzák, sajtok, gyümölcsök, saláták...

Szerdán városnézés volt. Itt a villamos alatti részt befüvesítették, nagyon jól néz ki. Sétáltunk sokat, templomoztunk is, parkoztunk:). A Parco Sempione (nagy díszpark a központban) után meg néztük a Castellot (Milánó vára volt). Este filmeztünk egyet, aztán alvás.

Csütörtökön pihenőnap volt. Benéztünk a suliba, végigmutogatta az épületeket Fruzsi. Dekonstruktivista stílusban épületek, könnyűszerkezetes minden. Elég vicces az élénk színekkel, meg a látszó szerkezeteivel. A kertben nagy zöltfelületek vannak, ahol kint vannak a diákok és ott élik a társasági életet. Este elmentünk bevásárolni egy nagy üzletben, majd fűztünk egyet.

Ma nagy túrát tettünk. Rengetek érdekes helyre sikerült eljutni. Szép parkok, jó házak, felhőkarcolók építés közben, szupermodern egyetem, metrózás, gyümölcskoktélozás, bevásárló utcán korzózás...:)

képek összevissza:

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr111908064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babee 2010.04.09. 21:23:45

csak nem istentiszteleten voltál?:P üdv néktek:)
süti beállítások módosítása