27
02/2010
0

0227

A mai nap a költözködéssel telt. Reggel fél11re kellett összepakolni a régi koliban, majd átvitték a cuccainkat kocsival az új koliba. Sikerült majdnem mindent belepaszírozni a táskákba, de vhogy megnőttek a cuccaim. 2 válltáskát is megpakoltam még.

Az új koli:

Nincs kész...még építik

belülről naggyából rendben van, mondjuk hiányoznak még bútorok. Széket is kölcsönkértünk, asztali lámpát is úgy csentünk. Most még nagyon csupasz minden. Meg van egy jellegzetes "újszaga". Az épület körül még itt vannak az építkezés maradványai, kellékei, burkolat még nincs az udvaron, Raklapokból összetákolt lépcsőn lehet bejönni, meg ilyenek..

A szoba nagyjából rendben van, attól eltekintve, h nagyon kicsi. Teljesen átrendeztünk mindent, így már jobban elférünk, nem lóg egyikünk lába a másik szájába, és sokkal otthonosabb. Le sem tagadhatnánk, h építészek vagyunk :)

Délután lementünk a focipályára focizni. Kicsit huzatos a pálya, de ettől csak viccesebb lett a meccs, amit végül 5-6ra sajnos elvesztettünk :(.

Hnap valószínűleg elmegyünk síelni a környéken valahová. Várom már nagyon :P

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr331795744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása