07
03/2010
0

0307

A szombat reggel 11kor kezdődött a pénteki buli sikeréből kiindulva. Hajnali 3kor indultunk haza, majd mindenki beesett az ágyba. Reggel megkajáltunk, majd délután bementünk a suliba. A keddi prezentációra készültünk, de nem túl sikeresen. Épp nyílt nap volt az egyetemen, így rengetek ember volt, akik mindenfélét kérdezgettek, így nem igazán lehetett semmi hasznosat csinálni. Viszont volt ingyenkaja a könyvtárban. Este nem csináltunk semmi hasznosat.

A mai kirándulás Konstanzba le lett fújva, így helyette Tomival reggel elmentünk Dornbirnba, hogy megnézzük a bolhapiacot, hátha akad ott sífelszerelés. Gyorsan ott voltunk reggel 9re, meg is találtunk a piacot, de csalódnunk kellett, mivel nem nagyon voltak sícuccok. Egy darab volt, de az sem győzött meg, így Tomi egy bakelitlemezzel, én meg egy fényképezőállvánnyal gazdagabban távoztunk a piacról. Utána még megnéztük a várost, fotóztunk pár jó épületet, majd újra vonatra szálltunk (a vonat 130-al ment a Tomi gps-e szerint, és simán hagytuk le a kocsikat a melletünk lévő autópályán) és visszajöttünk a koliba. Délután kicsit tanultunk, aztán hamarosan irány az ágyba, mert holnap megint suli.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr811817215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása