14
03/2010
0

0314

kicsit ritkábban sikerült írnom mostanában, köszönhetően annak, h beindult a suli. Voltak konzultációk, prezentációk, kaptam még rengeteg feladatot

pénteken voltunk 2-szor is síelni. Túl bártak voltunk, mert úgy gondoltuk, h már simán megy a piros pálya is. Hát végülis nem maradtunk fent a hegyen :D. Voltak olyan lejtők, amiknek a felét hason, vagy háton tettem meg :D. Végül vissztértünk a kék pályákra. Azok már egész jól mentek, jobban is élveztem a síelést esések nélkül.

Síelés után elmentünk Ausztriába bulizni. Kocsikkal mentünk, a helyi egyetemisták mutatták a disco-t. Kint volt egy falu szélén egy hatalmas hangárban, volt több terem, rengeteg ember, drága piák....köszönhetően az utolsőnak, szinte józanul jött mindenki haza :D

Szombaton tanulás volt, kísérletezés, este meg közös vacsi. A kínaiak és a koreaiak főztek nekünk egy szuper menüt. Utána előkerültek borok, majd beszélgetés, filmezés..előkerült egy gitár is, aztán éneklés, végül 3után sikerült lefeküdnöm. Ma délelőtt tanulás, délben lementünk focizni a pályára, most meg megint prezentáció-készítés a projekt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr441839142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása