03
04/2010
0

0403

itt a tavaszi szünet :)

Van egy hét húsvéti szünetünk, ami nagypéntekkel kezdődött. Ezt megünnepelve kitaláltuk, h egész nap lógatjuk a lábunkat. Ez nem egészes sikerült, mint utóbb kiderült:

Reggel Dimitrij, az egyik lett újgazdag srác azzal fogadott minket, h kölcsönkapott egy audi a6-ost az egyik ismerősétől a hétvégére, úgyhogy délután elmehetnénk valahova. De előtte még játszunk vmi LAN-játékot. A legegyszerűbb a Heroes III volt, ez mindenki gépén elindult és tudtunk közben mással is foglalkozni. Aztán eljött a délután. Kocsiba pattantunk és elindultunk St. Gallen felé. Útközben tettünk egy kis kitérőt, és felmentünk egy hegyre, h körülnézzünk, meg csináljunk jó fotókat. Na itt elszabadult a pokol :D. Elkezdtünk mindenféle pózolós, ugrálós, hülyénnézős képeket csinálni magunkról.

A következő állomás St. Gallen volt. Ez egy nagyobb város svájcban. Az egyik órámon mutattak egy jó park-projektet, amit beállítottam célnak a gps-en. Ez egy olyan köztér, ahol minden piros. Piros gumiörleménnyel van burkolva a föld, a bútorok...minden. Aztán körülnéztünk még a városban. Bajártuk az óvárost. Megtaláltuk a katedrálist, ahol Mustafa az egyiptomi srác csinált egy jó képet rólam a beszűrődő fényben (lejjeb látható). Aztán mászkáltunk még. Az egyik kapualjból szóltak nekünk, h épp most van egy fotós kiállítás megnyitója, menjünk be. Körülnéztünk, beszélgettünk a házigazdával. Szóbakerült valahogy a templomban készült kép, majd kicsit abszurd helyzetben: mi mutogattuk a képeinket a fotós kiállításán :D.

Ettünk egy dönert, aztán mentünk tovább. A következő cél Feldkirch volt Ausztriában. Itt az intersparban bevásároltunk vacsorára, majd mentünk vissza Vaduzba. Megcsináltuk a vacsorát: hosszú szemű rizs mindenféle tengeri herkentyűvel, szójaszósszal.

Még senki nem akart aludni, így előkerültek ismét a számítógépek. Kipróbáltuk a Stronghold nevű stratégiai játékot hálózati módban, majd inkább áttértünk a CS-re. Lövöldöztünk hajnali 2ig, aztán ment mindenki aludni. Ahhoz képest, h nem akartunk semmit csinálni, egész sűrűre sikerült a nap. Pár kép:

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr831891367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása