24
04/2010
0

0424

tegnap este megnéztük a Macskajaj című filmet. Elég nagy sikert aratott, utána még kicsit tanítanom is kellett a többieknek cigánytáncot. Mutattam nekik pár lépést, meg pár csapást. Van pár táncoslábú, de nekik sem fekszik annyira ez a tánc. Volt aki a lábát alig találta el :D.

Aztán Tomival kipróbáltuk a munkagépeket, amikkel a koli körül dolgoznak a munkások. Persze a kipróbálás csak abból állt, h beültünk, pózoltunk a fényképekhez, meg megállapítottuk, h nem hagyták benne a kulcsot :b.

Ma ebédre összeszerveztük a társaságot, és elmentünk közösen Bregenzbe. Egy nagy kínai kajáldában voltunk, ahol sushit is lehetett enni. Futószalagon ment körbe a kaja, onnan lehetett lekapkodni, ami szimpatikus volt. 2 asztalnál ültünk és mi voltunk a jobb pozícióban, ugyanis tőlünk ment feléjük a futószalag. Az első 10 percben nem is jutott nekik sushi, csak pár kínai kaja, amit mi már nem akartunk megenni. Aztán mindenki rátért a "próbáljunk ki mindent" stílusra. Ettünk mindent: húst, tengeri cuccokat, zöldségeket, szószos cuccokat, gyümölcsöt, pudingot, sütit...meg a fene tudja mit még. Aztán megteltünk...nagyon. Mozdulni sem bírtunk (lejjebb a képen látható). Utána még körülnéztünk a városban, ittunk egy sört, kiültünk napozni a Bodensee partjára, majd visszajöttünk szeretett kolinkba. Most mindenki tanul vagy alszik. Azt hiszem nem lesznek nagy vacsorázások :P.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyesa.blog.hu/api/trackback/id/tr761948526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása